MacPizza

Sammen med MacFORUM vil vi nå begynne å arrangere månedlige "MacPizza" treff i Oslo. Treffene blir holdt tredje tirsdagen i måneden, og første treff er allerede i morgen kl. 1830. MacFORUM tar etter Mac1´s suksess med treffet på Peppes og konverterer sin snart 15 årige tradisjon med samling på Rio Pizza til å samles hos Peppes i Stortingsgaten. Første møte er 19/4 kl 1830. Alle interesserte er hjertelig velkommen til "MacPizza", en sosial sammenkomst med god mat og høy Mac-stemning!

MacPizza treffet blir avholdt denne uken, dvs. tirsdag 19/4 kl. 18:30. Deretter den 3dje tirsdagen i hver måned (minus juli, evt korrigert for høytidsdager). Vi har forhandlet oss til Pizza-bufet til kr 89, (- på kveldstid - NORMALT kun til kl. 15, bufet&brus kr 104,-.evt à la carte) - og vi får lokaler, innerst og til høyre på hovedplanet, med trådløs internett som fungerer, det er også projektor/lerret hvor vi kan plugge oss inn hvis vi ønsker det. Ta gjerne med din bærbare Mac.

Peppes Pizza i Stortingsgate 4. Dette er den Peppes restauranten som ligger rett ved Stortinget. For de av dere som kommer med tog og ikke er kjent vil det lønne
seg og gå av på Nationaltheateret og deretter gå mot Stortinget. Hvis noen har muligheten til å ta med kamera og evt. iSight slik at vi kan streame litt film og ta bilder fra treffet hadde det vært flott. Det er fint hvis folk har kontanter til å gjøre opp for seg selv fremfor kort, regningene blir forsøkt delt pr. bord.

Alle er hjertelige velkommen til et treff som garantert blir hyggelig og åpner for mange spennende diskusjoner og bekjentskap utenfor Mac1.no forumet. MacFORUM medlemmene er IKKE farlige og vi satser på stort Mac1-oppmøte!

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai