Boot Camp 1.1.1 sluppet

Apple har nå lagt ut en ny versjon av Boot Camp for nedlasting. Boot Camp gjør det mulig å kjøre Windows på Apples Intel-maskiner. Den nye versjonen støtter de nyeste Apple-maskinene, støtte for høyreklikk, utvidet støtte for Apples tastatur samt en rekke andre oppdateringer.

Endringer siden versjon 1.1 er som følger:
- Støtte for de nyeste maskinene med Intel-prosessor.
- Enklere å partisjonere harddisken. De vanligste valgene er nå lagt inn programmet.
- Muligheten for å installere Windows XP på hvilken som helst av de interne harddiskene.
- Støtte for innebygget iSight.
- Støtte for innebygget mikrofon.
- Høyre-klikk når du trykker cmd (Apple-tasten) til høyre på tastaturet.
- Utvidet støtte for Apple-tastatur. Det er nå støtte for Delete, PrintScreen, NumLock og ScrollLock.

Boot Camp 1.1.1 kan lastes ned fra Apples Boot Camp-side

Kilde: Mac Rumors

Bonna

Går det ann å oppgradere dette nå, eller må jeg installere xp på nytt? Høyreklikk er et savn! :D

Edit: Glem det... makan til latskap! tok meg 2 sek å finne ut at det sto på siden du linket til at det faktisk gikk ann!

buestad

- Støtte for innebygget iSight.
- Støtte for innebygget mikrofon.
- Høyre-klikk når du trykker cmd (Apple-tasten) til høyre på tastaturet.
- Utvidet støtte for Apple-tastatur. Det er nå støtte for Delete, PrintScreen, NumLock og ScrollLock.

Dette kom i 1.1, Gjore det ikke?

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

ja... hva er det egentlig som er NYTT i 1.1.1, og som ikke var med i 1.1?

kajac

Sikkert bare feilrettinger og støtte for Mac Pro

Lurer på om den kan kjøre Vista og?

thimic

TUAW:

Boot Camp, Apple's software that allows Mac users to run Windows XP on a separate partition, has been updated to version 1.1.1. Specific in this release is support for Core 2 Duo Macs (Mac Pro and new iMac), though the Boot Camp page lists other updates, such as support for built-in iSight cameras and improved Apple keyboard support, that actually appeared in Boot Camp 1.1.

Mac n00bs bilde

Mac n00b

Var det bare støtte for eksternt iSight-kamera før?

buestad

1.1 støtter kameraet i min MacBook. Tror ikke det var støtte for noen kamera i 1.0 hvis det var det du tenkte på?

Savner to-finger-scroll og to-finger-høyreklikk i XP...

Scrolling på min logitech-mus slutta å virke etter 1.1. Det var utrolig irr! Kanskje de har fiksa det...

buestad

Wath's New in Boot Camp Beta 1.1.1
Boot Camp Beta 1.1.1 includes support for the latest Intel-based Macintosh computers.

MacArve

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal kjøpe en mac for å kjøre Windows på? Jeg kjøper da Mac fordi jeg vil ha en Mac. Om jeg hadde det minste fnugg av interesse for å bruke Windows så hadde jeg jo heller kjøpt meg en ren Windows maskin - billige som de er.

Nei kjøper jeg Mac er det fordi jeg ønsker meg nettopp en mac og ikke Windoze!

lordovens bilde

lordoven

> Windoze på Macintosh??

Ja hvorfor ikke, å -ikke- tillate det ville jo være galskap (sålenge det er teknologisk mulig)fordi ved å la de som ønsker det kjøre windows, så får man tilgang til et markedssegment man normalt ikke ville hatt tilgang til, og dette betyr igjen noe mere salg.

Begge "camps" har jo en tendens til å tro at de vet best og er best, og det reflekteres svært ofte i markedsføringen av produktene dems. Og Apple har vel ikke helt sluttet å rakke ned på PC enda (eller motsatt), men de har gjort en genial ting ved å la folket benytte Bootcamp.

Fordi bootcamp gir friheten til å velge , og -friheten til å velge- er gull verdt for folk flest, hvor mange er det som vil ha trykket ned over sine skuldre andres meninger og restriksjoner, være seg det er Apple sine eller Microsoft sine ?

Mange vil nok foretrekke mac pga brukervennligheten men kanskje ikke kjøpe den fordi dem er avhengig av pc i jobb sammenheng, med bootcamp kan de jo bytte som de måtte ønske.

Jeg kjører selv pr idag med -både- Mac mini og PC, og vurderer en Imac Core 2 Duo, fordi nå gir den meg muligheten til å switche til Windows når jeg trenger det, ergo får jeg egentlig det beste fra 2 verdener i en og samme boks, med et lekkert design attpåtil. Det som gjenstår før DET valget taes her nå, er å få inn endel benchmark/test resultater på x1600 ytelsen i nye imac c2d.

>Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal kjøpe en mac for å kjøre Windows på? Jeg kjøper da Mac fordi jeg vil ha en Mac. Om jeg hadde det minste fnugg av interesse for å bruke >Windows så hadde jeg jo heller kjøpt meg en ren Windows maskin - billige som de er.

Husk på at du må tenke lengre enn deg selv, at -DU- ikke har behovet betyr ikke at resten av verden ikke har behovet. Jeg har selv mange kunder og venner som er svorne PC brukere fordi det er programvare på PC som de er avhengig av, og denne programvaren finnes ikke i mac verden "enda". Men som nevnt med muligheten til å switche OS etter behov så faller det argumentet "er kun på pc" vekk, og det er mere attraktivt å velge en mac. Spesielt nå som det prismessig er jevnt hva man velger pc<>imac.

> Nei kjøper jeg Mac er det fordi jeg ønsker meg nettopp en mac og ikke Windoze!

For oss som jobber i bransjen så ser vi det litt annerledes ;-)

Vi er nok mere kyniske og tenker $$$ først og fremst og vet at det som egentlig er interessant er å tilby kunden(e) det som kunden måtte ønske, uavhengig av hva som iflg reklamen er best eller ikke. Har kunden behov for mac så la ham få det, er det pc som gjelder la ham få det. Vi vet også at det er behovsforskjeller som avgjør hva som er mest fornuftig å bruke. Hjelper lite å ha mac med et bedre OS etc, når arbeidssituasjon tilsier at eneste som fungerer "fornuftig" er PC, eller motsatt for den saks skyld.

Kort sagt hva som er best, er ikke nødvendigvis definert av hva som er teknologisk best på papiret, men hva som er best egnet utifra den situasjonen man er i, og det man ønsker å oppnå. Fordi sammenligner man slik Microsoft <> Apple vanligvis gjør , så vil det være å sammenligne hva som er best av Formel1 bil, Ferrari F40, Lada, når behovet er å flytte 40 tonn stein fra A til B ;-)

cannons bilde

cannon

Er det en Lada Niva eller en 1300/1500 det er snakk om? Det kan nemlig være avgjørende for utfallet.
Mvh Frank Cannon, P.I.

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai