Xtorrent med RSS-feeds

Xtorrent, BitTorrentprogrammet til Dave Watanabe som har blitt rost opp i skyene, er nå snart ute i den endelige versjonen. I følge et innlegg på Flickr vil den endelige versjonen av Xtorrent inneholde en svært hendig RSS-funksjon som lar deg abonnere på RSS-feeds fra din favoritt BitTorrent-tracker.

xtorrent

Dave Watanabe har med Xtorrent prøvd å skape det perfekte BitTorrent-program til Mac OS X. Vi Macere har dessverre i lengre tid hatt et dårlig utvalg av gode, små og raske BitTorrent-klienter, men dette har Dave Watanabe ønsket å gjøre noe med. Ved å blande ideer fra Newsfire, Aquisition (to andre Watanabe programmer) og iTunes har Xtorrent blitt en svært god BitTorrent-klient. Klienten har vært ute i en beta-versjon i lengre tid, men nå nærmer den første endelige versjonen seg med stormskritt.

Den største nye funskjonen blir RSS-støtte som betyr at du enkelt kan abonnere på RSS-feeds fra din favoritt BitTorrent-tracker og laste ned rett fra Xtorrent programmet. I tillegg skal søkefunksjonen i den nye versjon av Xtorrent ha blitt vesentlig forbedret og snart kan alle dine BitTorrent behov kanskje dekkes rett i Xtorrent uten å åpne en nettleser?

Les mer og last ned Xtorrent fra XtorrentP2P.com.

Anders

Da kommer nok jeg til og slutte og bruke det..

- www.ossgutta.net -

TheX

Man kan vel også nevne at han har implementert hans egen Inquisitor teknologi også. Den gjør at man får opp treff på det de fleste har søkt på. Søker man foreksempel Batman, kommer "Begins" opp etter det. Og så kan man bla nedover.

Inquisitor er opprinnelig laget for Safari, og er helt gratis. Dritbra er det og! :P

// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

Nooon

Og ikke nok med det: Endelig versjon kommer nok til å koste penger, kjenner jeg David Watanabe rett.

OleB

Jepp, blir nok shareware—ikke at det gjør noe. Synes vi burde støtte indie-utviklere. Koster jo ikke mer enn noen hundrelapper uansett. Fyren lever jo av dette tross alt av å utvikle små brilliante Mac-programmer. Jeg har kjøpt NewsFire og er veldig fornøyd med det. Søkefunksjonen er knall den, og RSS også. Allikevel ender jeg opp med å gå tilbake til Transmission (som Xtorrent forøvrig er basert på) etter en en liten stund.

macwerners bilde

macwerner

Har allerede kjøpt, betalte 15 dollar (3 dollar rabatt) og vil få alle versjonene gratis når det slippes i skarp verjson. Følger man med på amerikansk TV er programmet gull !!
Watanabe er visstnok en sær faen, men det må ha jo få lov til, særlig når han lager så god programvare. Men ikke send forslag til forbedringer til ham, enten får du ikke svar eller du får en sur beskjed om at han ikke trenger hjelp....

TDSzevz

Det er jo et par problemer med Watanabe. Han skriver jo ikke koden selv, minne litt om DVD-Joh saken dette. Watanabe tar jo utgangspunkt i andres arbeid, små justerer litt og lager et GUI, og vips så tjener han masse penger på dette.

Et annet problem er jo at Xtorrent hamrer trackerene så den er jo allerede stengt ute fra flere.

Sigvi

Xorrent er et synsykt bra program, men synes ikke det burde koste noe penger.
Ok. hva gjør man med et torrent program? Jo man lasten ned ulovelige ting, alle kan si seg enige i det at torrent er for ulovelig nedlasting. De som mener at torrent programmer er helt uskyldige og at det er ingen som bruker de til ulovelig nedlasting, er bare helt patetiske, jeg ville gjerne sett statestikk over hvor mange prosent som bruker torrent program lovelig!

Spør du meg så lurer jeg faktisk på hvordan man laster ned lovelige ting med torrent program. Synes det er teit å legge skul på at de brukes til ulovelige formål.
Og hvis torrent kun dreier seg om å laste ned ulovelig, hva vil hindre folk i å få tak i Xtorrent ulovelig? Er det ikke det torrent handler om?
Ofte flere ganger i uken ser jeg artikler om nedlasting og hvor ille det er, og spesielt mye oppmerksomhet får Pirate Bay.

Det jeg vil fram til er at hvis Torrent er så VELDIG ulovelig, hvorfor er da alle de torrent programmene lovelige, og ofte gratis?
Noen andre som ser litt ironi her eller?
(Sorry admin måtte bare få det ut, du kan gjerne slette posten min, men sier bare sanheten)

TDSzevz

Her er en post fra adminen på en stor musikk tracker:

I just spent hours getting OS X working on my laptop so I could test out Xtorrent, and boy was I disappointed. I've been harassed more about this piece of shit client than any other (possibly except Transmission). In future, don't waste my time, I've got better things to do, like watching the plant on my desk grow.

This client is up to Beta 2 (v26 according to the changelog) yet it is absolutely riddled with bugs.

Where do I start? I mean, there's just so many.

# It re-uses Peer IDs between sessions.
# It doesn't send a stopped event when removing a torrent from the client.
# It re-announces to the tracker every ~300 seconds (a fraction over 5 mins).
# It sent a started event instead of a completed event when completing a torrent.

Not strictly a bug, but a major feature omitted:

# It has no section for tracker error messages.

Even if all of those bugs are fixed, It's incredibly unlikely to be allowed here. I've only spent 10 minutes looking at what this client does, and I found all of those. I really do dread to think what else is wrong with it. The author clearly has no interest in making a decent client, rather wants to make a quick bit of cash for shoddy work. He wants to charge $19 for this crap? $28 if you want updates?!

svars bilde

svar

Sigvi: Torrent teknologien i seg selv er ikke ulovelig. Faktisk så finnes det mange lovlige programmer/musikk ol på torrent nettverket(ene)
At utviklerer tar seg betalt for gode torrentprogrammer synes jeg er helt ok.
Det at torrent blir likestilt med piratvirksomhet handler jo om at teknologien blir missbrukt.
Har selv brukt torent til å laste ned diverse linux distroer, og jeg blir ikke noe mere prirat av den grunn.

foffster

Det er klart det går an å betale for slike program, og det burde man. Jeg bruker selv torrent til å spre musikken til bandet mitt og ser ikke helt problemet egentlig.

Jeg har kjøpt lisensen til Xtorrent fordi jeg med en gang var veldig fornøyd. Men jeg gikk over til Transmission inntil videre, ettersom Xtorrent kræasjet hele tiden når jeg prøvde å laste ned mange torrenter. Og når den startet på nytt, fant den ikke igjen de gamle filene og begynte helt på nytt. Harddisken ble dermed fort svært full. Håper han fikser dette i den ferdige versjonen, ellers så har jeg kastet bort 150 kroner (som jeg jo gjør hver eneste helg på øl og fanteri).

bep0rz

Banned: Xtorrent - Developers have a policy of removing negative client comments i.e. hiding bugs from public view.

Ex-Mac.

overagnar

rtorrent er best :D

youdecide

Da har jeg også kjøpt lisens samt lifetime upgrade.
Syns han er flink han som utvikler disse programmene.

mvh.
Tom - mediadesigner
web: www.tomsommerseth.com
Creative Director at: www.reelinmotion.no

Dumbass

Prøv heller ut Bitrocket!

Ikke bannet noen plass ennå som jeg vet om.
Har allerede RSS-feeds.
Har innebygd søkefunksjon.
Gratis.

kolbys bilde

kolby

Bitrocket er litt for buggy fremdeles.

Greblaw

ikke kan man velge filer i en torrent.
ikke får man brukt den på mange private trackere.
ikke får man laget torrenter
søke funksjonen som bruker [fjernet/fjernet] fungerer greit, men legger du til flere søkesider blir de bare åpnet som websider i selve programmet.
ikke får man full oversikt over "hva som skjer" med nedlasninger
selve useende til programmet er overdådig med en liten knapp på en svær bar/banner eller hva enn det heter.
RSS på torrent jo, ja, joa... men nye torrenter har få delere.

Hadde dette programmet latt deg velge filer i en torrent skulle jeg prøvd å fatte hvorfor folk kastet penger etter det, men siden det ikke er tillfellet vil jeg heller informere fremtidige tullebukker om at kokain er en mer fornuftig måte å kaste bort penga deres på.

At folk omfavner og faktisk betaler for dritt som dette, er vel grunnen til at det ennå ikke finnes en dugandes bittorrent klient til mac.

Intill det skjer no med bitrocket, er det kun azureus for meg. Selv med 512mb ram. huff...

Lars-Christian

Støtter opp om Azureus intill vidre. Når Xtorrent kommer ut må jeg nok prøve det og se hvordan det fungerer, men om det er så mye bugs med det som rapporteres tviler jeg på at det godkjennes til bruk på flere av de lukkede stedene jeg er, og da hjelper det aldri så lite at den ser flott ut :)

--

Blog: Lars-Christian.com

lilminime

Støtter de siste her, Azureus er OpenSource og er lisensiert under gpl, noe jeg synes er supert!
Xtorrent er unødvendig, uoversiktelig og fyren som lager det baserer 90% av programmet sitt på kode andre har skrevet GRATIS, umoralsk. GoGoGO Azureus :-)

Webmaster | www.quickneasy.org

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai