120 GB iPods?

Samsung produserer om kort tid en 1,8" stor harddiskserie på 30 til 120 GB. Denne størrelsen passer perfekt for en iPod. Betyr dette at vi vil kunne kjøpe en 120 GB stor iPod i nær fremtid?

De tekniske dataene forteller at diskene spinner med 3600 eller 4200 RPM og har en cachestørrelse på 2 og 8 MB. Den nye harddiskserien fra Samsung vil gå under navnet Spinpoint N2.

Kilde: Comon

Tags:

Zzmukhan

Tror nok ikke Ipod kommer til å "låses" på 80GB for alltid, så en gang i fremtiden kommer det sikkert.

kolbys bilde

kolby

Spørsmålet er om de vil fortsette med harddisker eller om de vil gå helt over til flash-disker på alle modeller.

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

Jeg lurer på hva som får artikkelforfatter til å mene at 120 er perfekt for iPod? Vil det ikke være bedre med mer, og vil det ikke være bedre med mindre for de som ikke trenger 120?

Selv om du selv synes det hadde vært kult med 120 gb, trenger du ikke fremstille det som om ingenting annet duger. Selv holder 30/80 lenge for meg...

Kyllingmannen

Med størrelse mente han nok den fysiske størrelsen på 1,8" ;)

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

At det går an... Er jo så klart forskjell på «kapasitet» og «størrelse». Sånn går det når man tvinger seg selv til å tilpasse seg en verden full av upresise og galt brukte uttrykk.

Jeg ber ydmykt om forlatelse, og tar kritikk for at jeg ikke med en gang skjønte at artikkelforfatter var en person som faktisk bruker begrep som stemmer.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai