Data Rescue II oppdatert

Data Rescue II, et program vi titt og ofte anbefaler når katastrofen er ute og filer har forsvunnet, har endelig blitt oppdatert til å fungere med Mac OS X 10.5. Data Rescue er uten tvil det absolutt beste programmet til Mac OS X for gjennopprettning av filer fra harddisker som ikke gjenkjennes i Mac OS, filer som er skadet eller filer du ved et uhell har slettet.

Data Rescue II

Prosoft Engineering har nå sluppet versjon 1.2 av Data Rescue II og den største nyheten i denne versjonen er full støtte for Apples nyeste OS, Leopard. Programmet koster 100$ og er tilgjengelig for nedlastning på nettsiden til Prosoft Engineering.

Svært mange brukere har opplevd at dette programmet greier jobben der selv klassikere som DiskWarrior og TechTool Pro må gi opp. Alle Mac-brukere med tapt data bør gi Data Rescue II et forsøk før man gir opp. Anbefales!

ZiPLe

Sitter akkurat og bruker dette programmet. Har en ekstern disk som nekter å bli mountet i OSX.

Prøvde først med Diskwarrior, men den klarte ikke å fikse feilen. Med DR får jeg i alle fall kopiert ut filene fra disken! Så jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale dette programmet!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai