Eplehuset åpner sin tiende butikk

Eplehuset slår på stortromma og åpner den 21. august sin tiende butikk, den sjette nyåpningen på under ett år. Den tiende butikken vil befinne seg i Stavanger i Breigata 9 - vis a vis Galleri4. Butikken i Stavanger vil være en Apple Premium Reseller, og vil kunne tilby et stort produktutvalg og eget serviceverksted på lokasjonen.

Vi har nå 10 butikker spredt over hele landet. Vi er utrolig fornøyde over det vi har prestert frem til nå, og ser med stor optimisme på årene fremover. Å nå butikk nummer 10 innen utgangen av 2008 har vært en ledestjerne i flere år, og nå har vi klart det

sier en entusiastisk og stolt kjedesjef i Eplehuset Trond Karlsen til Mac1.

Eplehuset har satset svært aggressivt i 2008 og har kapitalisert på den økende etterspørselen etter Mac og Apple-produkter. Tidligere i år ble Eplehuset kåret til årets dataforhandler av IT-bransjen.

Vi har med den erfaringen vi nå har fått etter å ha åpnet 10 butikker, etablert et fantastisk team med svært engasjerte, kompetente og proffesjonelle lagspillere. Når vi i tillegg ved våre etableringer har lyktes med å få kunnskapsrike medarbeidere i butikkene, så har dette vært bare morro hele veien frem til der vi er i dag

sier kjedesjef Trond Karlsen til Mac1.

Oppdatert

Eplehuset har nå lagt ut tilbudene som vil være tilgjengelig for alle kundene på åpningsdagen.

Noen av åpningstilbudene:

  • Alle bærbare mac'er leveres med tilleggsprodukter til en verdi av over 1.600,- i prisen
  • Alle stasjonære mac'er leveres med tilleggsprodukter til en verdi av over 2.200,- i prisen
  • iPod nano, classic og touch leveres med tilleggsprodukter til en verdi av over 900,- i prisen

Fullstendig oversikt oversikt over alle tilbud finner du hos Eplehuset.

kajac2

jeg vil ha en eplebutikk i fyllingsdalen..

PowerBook

^ ...og jeg vil gjerne ha en i Asker. ;)

Synes det er flott at Eplehuset vokser, og gir flere folk mulighet til å ta Apple produkter i nærmere syn. Så kjøpe der og da dersom så skulle bli aktuelt.

NinjaSverre

Det beste er at en Tellit-butikk ligger 50 meter i fra denne.

Ogga

Det var råtne åpningstilbud! Ekstra utstyr for 1 500 som Eplehuset selger til blodpris. Får vel kanskje råd til en veske til MacBooken. Jippi!

Trulsdd

Jeg er helt enig med Ogga. Tellit hadde kjempe tilbud, selv om det var få eksemplarer. Det Eplehuset avaterer med er bare piss i forhold... Får håpe det blir noe konkuranse mellom Tellit og Eplehuset siden de ligger nesten vegg i vegg!!

TLZ

Bra at det kommer flere forhandlere. Hadde vært fint om vi fikk en i Haugesund så jeg slipper å kjøre så langt for å komme til en Apple-forandler. :)

fmatre

Veldig enig med det flere kommenterer her. Dette åpningstilbudet var elendig. Ser heller at de rabbaterer maskinen med 1500.- en at alle de som har disse tileggsproduktene bare må kjøpe disse for det de "følger med".

Har veske og monster skjermrens fra før, eksterne disker har jeg også nok av, så for min del blir dette tilbudet elendig.

simenhjort

@NinjaSverre: 50 meter?? 1 km tenker jeg. Breigata er jo i nærheten av valbergstårnet, altså ganske langt fra krysset madlaveien/e39..:P

intramins bilde

intramin

@simenhjort: Tell har åpnet en ny butikk i Breigata 14. Eplehuset er i Breigata 9. Det er 47m ifølge Google Maps

simenhjort

@Intramin: Du har selvfølgelig rett. Jeg som roter.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai