NeoOffice 3 lansert

Oppfølgeren til den populære og gratis kontorpakken NeoOffice har nettopp blitt lansert. NeoOffice 3 er en variant av OpenOffice og er en fullverdig erstatter for Microsoft Office eller andre kontorpakker. NeoOffice 3 har ifølge utviklerene en rekke fordeler fremfor Mac-versjonen av OpenOffice, deriblant integrasjon mot iLifes mediebrowser og Apples multitouch.

NeoOffice

NeoOffice 3 baserer seg på OpenOffice, men har flere funksjoner som ikke finnes i OpenOffice og utviklerene hevder å være mer «Mac-vennlige» enn OpenOffice-utvikelere. Blant funksjonene man finner i NeoOffice som ikke finnes i OpenOffice er:

  • Støtte for OS X Services
  • Støtte for iLife Media Browser slik at bilder og annet media er lett tilgjengelig
  • Forstørrelse og swipe multitouch gestures
  • Import av bilder direkte fra scannere og kameraer
  • Innebygd stavekontroll for Mac OS X

NeoOffice 3.0 er Universal Binary og krever OS X 10.4 eller nyere, 512 MB RAM og 400 MB ledig diskplass. Vær oppmerksom på at Universal Access støtte fra OpenOffice er ikke tilgjengelig på NeoOffice. Du kan lese mer om NeoOffice og laste ned hele kontorpakken gratis fra NeoOffice.org.

ArneArts

Har de enda ikke lært seg at Mac OS X har innebygde tastatursnarveier for tekstnavigering, som fungerer i _alle andre_ tekstfelter? Denne mangelen gjør at NeoOffice (og OpenOffice) fortsatt er fullstendig ubrukelig for min del.

Alfred.Woodden

Er ikke NeoOffice skrevet i Java?

Skulle tro programmet da vil være meget tungt og ressurskrevende.

Matiaz

Neon som vet hvordan jeg får tak i ordboken fra den forrige noeoffice som jeg hadde lagret? Etter jeg la inn neooffice 3.0 forsvant ordboken min, og står da på bar bakke med ordboken. :s Noen som kan hjelpe eller forslag til å få fikset det? Eller er det bare å gi opp?

Jetcake

synes dette så tungtvint ut:S
Keynote så mye ryddigere ut:D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai