Adobe lanserer Photoshop Elements 8

Photoshop Elemnts 8Adobe lanserer en ny versjon av Photoshop Elements 8 for Mac, som er det mest solgte bilderedigeringsprogrammet for hobbybrukere. Photoshop Elements 8 gir brukeren en nye måter å organisere, redigere og presentere sine digitale fotosamlinger på uten å måtte sette seg inn i den mer avanserte utgaven av Photoshop.

Etter nærmere 20 år med utvikling av Photoshop gjør vi nå denne ledende bildebehandlingsteknologien tilgjengelig også for Elements-brukere. Med Elements forenkler vi redigeringsjobben uten å gi avkall på avanserte funksjoner. Vi har dessuten lagt til intelligente verktøy som gjør det mulig for alle brukere å utføre oppgaver som tidligere var for vanskelige

sier Mattias Jonsson, produktansvarlig for foto hos Adobe Systems Nordic.

Forbedringer i programmets Organizer-funksjon gjør at brukere av Adobe Photoshop Elements 8 nå kan håndtere og søke etter bilder og videoklipp, på en enklere og raskere måte enn tidligere. Den nye funksjonen Auto-Analyzer gjør det også mulig å analysere medieinnholdet automatisk, og samtidig legge til informasjonstagger slik at brukeren raskt kan finne det mest interessante og beste innholdet. Med den nye funksjonen People Recognition kan man nå, ikke ulikt iPhoto, også identifisere personer i fotografiene, en funksjon som over tid blir mer og mer intelligent i takt med at programmet lærer seg å koble sammen navn og ansikt.

Photoshop Elements for Mac er et godt komplement til iPhoto for fotoentusiaster som vil ta et steg videre fra grunnivå. Programmet har mange nye muligheter som gjør det enkelt å lage gode bilder. Samtidig får Mac-brukerne tilgang til alle funksjoner i Adobe Bridge CS4, som gir mulighet til å raskt studere og organisere sine bilder via en arbeidsflate som kan tilpasses individuelt. Nøkkelordstagger og et stort antall søkealternativ gjør det også raskt og enkelt å finne bilder.

Adobe Photoshop Elements 8 har en veiledende pris på NOK 975,- og du kan lese mer om programmet hos Adobe

Tags:
pølsas bilde

pølsa

Ikke for å være fin på det eller noe sånt, men hvis du linker med denne linken i stedet kommer man til mac i stedet for windowsversjonen:
http://www.adobe.com/products/photoshopelmac/

admins bilde

admin

Fikset :)

arntsss bilde

arntss

Ahh! På tide å oppgradere ser jeg. Her var det et par snarveier jeg likte meget godt.
Quote fra Adobe: "Quickly recompose your photos to any size, without distortion." og "Go from flawed to phenomenal with one-step shortcuts and the Smart Brush tool."

Å resize bilder som de viser på en av videoene på siden, var jo fenomenalt. Og Smart brushen var meget "smart".

arntSS

sungame

Jaja, da var det kanskje ikke så dumt at jeg har somla med å skaffe meg ny elements-versjon etter at jeg kjøpte Intel-Mac. Aldri så galt osv...

fmortens

Hei,

Mener man ny versjon av Photoshop Elements, eller ny versjon av Photoshop Element 8 ?

terjeho

Virker denne versjonen sammen med Snow Leopard? Hvis så er tilfellet vil jeg legge inn Snow Leopard og kjøpe Elements 8 :-)

Lolliss bilde

Lollis

Elements 6 virkar med Snow Leopard, då virkar nok 8 og.....

DannyBoy

Ser fram til dette...

arntsss bilde

arntss

Byttet i går ut PSE 6 med PSE 8. Dette skal bli spennende. Har dessverre ikke fått testet all verden ennå. Men DET skal jeg!
Tok også noe tid før jeg gikk til skrittet og kjøpte den nye versjonen.
Sløv er ikke noe problem å være.... :-P

arntSS

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai