Administrerende direktør for McGraw-Hill bekrefter Tablet i videointervju

CNBC TabletI et intervju med CNBC, bekreftet administrerende direktør for McGraw-Hill at deres bøker vil komme på Apples tablet, som vil bli en iPhone OS-basert maskin. Vi kan se svaret hans 2 minutter og 50 sekunder ut i videoen.

Yeah, Very exciting. Yes, they'll make their announcement tomorrow on this one. We have worked with Apple for quite a while. And the Tablet is going to be based on the iPhone operating system and so it will be transferable. So what you are going to be able to do now – we have a consortium of e-books. And we have 95% of all our materials that are in e-book format on that one. So now with the tablet you're going to open up the higher education market, the professional market. The tablet is going to be just really terrific,

sa han til CNBC.

Vi får se hvordan forholdet mellom denne mediekåte direktøren og Steve Jobs er etter denne blunderen. Muligens vil han aldri høre noe om Apples planer fremover.

Macerbest

Kjem nok ikkje på julekortlista til Jobs nei hehehe

macelsk

For en dust ! ;O

djhalleus bilde

djhalleu

Dette er ikke en glemsk gammel mann, men eg trur nok det er styrt "leak". Slik at folk veit at det er iPhone os, og ikke blir så skuffa imåra.

En tablet uten app store er nok verre enn en tablet uten os x. Det er ikke alle som tenker på det. At begrensninger av og til kan pushe kvalitet og kreativitet til de ytterpunktene som har skapt iPhone til det som det er idag. Selv om iPhone har relativt liten skjerm.

devo

Denne tablet-saken må ha med seg så mange folk innen publishing at det egentlig er et under at ikke flere leaker... Det ville ikke forundre meg om norske forlag tilogmed har visst om denne enheten. Noe må jo gjøres for å redde dette markedet (magasiner, blader, aviser osv).

Samtidig så kan det være at denne mannen faktisk bare sluker ryktene rått og ikke har fått med seg at Apple ikke har bekreftet noe. Men det er usannsynelig. Så en styrt leak? Ja, ikke umulig :)

Cybbe

For det første kan dette ha vært en kontrollert leak. For det andre vil Apple også i fremtiden være avhengig av innholdsleverandører, og McGraw-Hill har lite
å frykte.

iOles bilde

iOle

Vanskelig å unngå lekasjer når så mange personer er involvert!

Stene

Apple er et av de beste selskapene i verden på markedsføring! INGENTING er tilfeldig, det er ikke dette intervjuet heller. Dette er en adm dir i et veldig stort selskap, han har selvsagt nok forretingsfornuft til å ikke røpe et annet selskaps planer med vilje. Apple vet å skape enorm hype rundt sine produkter. Jeg tror enten han har fått beskjed av apple om å gå ut med dette, eller så er det bare tull og vi får se en annen løsning i kveld. Gleder meg til å se hva de kommer med.

Jeg må bare si at jeg liker måten Apple markedsfører produktene sine, her i Norge ser vi sjeldent store reklamefilmer, billboards osv.. Allikevel skapes det helt syke forventninger! Og som man kunne se tidligere i uken så gikk jo ikke akkurat Apple dårlig, det var vel noen milliarder i overskudd i første finanskvartal? så det er jo tydelig at de selger greit :-P

hiawatha

Apple skaper mye hype rundt produktene sine?

Gjør de det? De holder jo helt kjeft! De sier ikke et ord.
Tror det er vi som skaper denne hypen...

Dan Aksel

Tenk om Jobs blei så irritert over alle leaks, at han utsatte release til sommeren? Hadde vært min humor...

MacLets bilde

MacLet

Bajs! iPhone OS... kjøss meg .. xD Der hoppa jeg av..

Stene

Apple skaper mye hype rundt produktene sine?

Gjør de det? De holder jo helt kjeft! De sier ikke et ord.
Tror det er vi som skaper denne hypen...

Og du tror ikke det er en del av strategien? Å la brukere og media stå for marketingen?

hiawatha

Sannsynligvis er det strategien...
Men det er ikke Apple som skaper hypen... det er nok vi.

lofotmac

The tablOID eh... the tablet is going to be... så et lite smil i munnviken...

djhalleus bilde

djhalleu

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=855801

Det var ikke strategien. Han gjorde en blunder.

Det er uvisst hvor sint Jobs ble.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai