ping #32: iRobot Roomba og iPad 2

ping

I episode #32 av ping snakker vi om Arne sin nye iRobot Roomba, viser fram muligheter med å koble iPad 2 til TVen og flirer av at Mats valgte en hvit iPad 2?

ping #32

Se ping #32 i HD på Vimeo eller abonner på iTunes.

Kjøretid: 14:51 minutter

pingMeta

pingCrew

bvborges bilde

bvborge

Something broke. Please try again later!

Funka ikke helt dette gitt..

IndiJans bilde

IndiJan

Til Arne.

Bare et vennlig tips:
Husk og rengjør Roombaen annenhver dag. Ta ut børstene og fjærn hår. (Hver dag hvis du har husdyr).
Jeg har hatt en selv i 6 mnd og hvis man ikke gjør dette vil man rimelig fort strippe tannhjul i børstesystemet under.

Min Roomba er den beste tekno tingen jeg har kjøpt noen gang og jeg ser STOR forskjell på leiligheten min på før og etter Roombaen.

arnefismen

@IndiJan

Takk for tips!

Bjostein9171s bilde

Bjostein9171

Hatt en slik i 2 år, rengjør børstene en gang i uka, å tømmer beholderen etter hver støvsuging, programmert til å støvsuge mandag å fredag kl 10:00.. Enig med Arne, beste kjøp jeg har gjort :-)

SinWins bilde

SinWin

Selv kjøpte jeg samsung navibot, som ser hvor den er og hvor den har vært i huset. Mer effektiv rengjøring, og så er jeg sikker på at den tar alle rommene hver gang - men ja: det er definitivt en av de beste tingene jeg har brukt penger på.

Macsentials bilde

Macsential

Jeg har Samsung NaviBot, og er veldig fornøyd med den. Jeg var redd den ville gjøre en dårlig jobb, men den automatiske støvsugingen hver dag (mens jeg er på jobb) er mye bedre enn hva jeg selv pleide å gjøre. Så jeg skal ikke klage på kvaliteten på arbeidet dens. Den kommer til overalt og tar 50 m² på 35 minutter.

Alle møblene mine er høye nok til at den kommer under, så ikke noe problem der. En skjeden gang hopper den over soverommet. Når den kjører hver dag så er det ikke et veldig stort problem at det blir hoppet over en gang i blant.

Jeg har også den originale iPad. Den brukes stort sett bare som fjernkontroll til iTunes og til bruk med Readability. Det er noen ganger irriterende at Safari ikke klarer å tegne opp siden utenfor hvor man leser, men på langt nær et problem stort nok til at jeg vil anse iPad 2 som et kjøpt jeg har behov for.

MoMartins bilde

MoMartin

Bra og interessant episode. Likte effekten dere lagte med starten og avslutningen av episoden. Stå på videre! Er fast seer :D

Jonaldo93s bilde

Jonaldo93

Arne:

Vær så snill å fortell meg hvor du fikk den bakgrunnen fra.

Sykt smud, må ha den :P

Joeran

Jeg registrerte et annet "oppsett" av ikoner på iPaden (i sekvensen der de kobler iPad til TV) enn hva som er standard. Hva er dette?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai