AOC med skjerm med innebygd dock

AOC med skjerm med innebygd iPhone/iPod-dock

Den lille skjermprodusenten AOC har utviklet en litt spesiell skjerm spesielt for oss Mac-brukere med iPhone eller iPod. Skjermen har nemlig en innebygd dock, høytalere og kan kombineres som skjerm til Macen og iPhone.

Hvis du ønsker å kunne se på video og bilder tatt med iPhone på en stor skjerm samtidig som du ikke ønsker en egen dedikert skjerm til din iOS-enhet, kan en ny skjerm fra AOC være noe for deg. AOC myStage er en slank 23" skjerm som har en universaldock for iPhone og iPod innebygd i sokkelen.

Med denne docken kan du se ditt innhold på iPhone og iPod på skjermen uten å måtte ha en ekstra skjerm eller synkronisere mot Macen. I tillegg fungerer skjermen selvsagt også som en vanlig skjerm for Macen din og lader iPhonen gjennom USB.

AOC med skjerm med innebygd iPhone/iPod-dock

Docken fungerer også som høyttaler og har to 5W høyttalere med SRS-teknologi som ifølge produsenten skal gi en god lydopplelvese. Skjermen er har LED-bakbelysning og relativt energieffektiv med et forbruk på under 34 W ved standardbruk og mindre enn 0,5 W i standby-modus.

Det overraskende med denne skjermen, som ifølge produsenten er tilpasset Mac/Apple-brukere, er at den ikke benytter seg av DisplayPort eller Mini DisplayPort. På baksiden av skjermen finner du nemlig en VGA(!?) og en HDMI-utgang. Du må med andre ord ha en Mini DisplayPort-adapter. AOC kunne med hell også ha ventet en måned med å lansere en skjerm med dock nå som Apples mest sannsynlig endrer docktilkoblingen.

Prisen er dog ganske lav og skjermen har en veiledende pris på NOK 2069, men Prisjakt viser at man kan få den fra NOK 1959,-. Du kan finne mer informasjon om produktet hos AOC.

Tags:
Ttigers bilde

Ttiger

Rart at ikke apple har tenkt på slik når det gjelder cinema skjermen eller imacen?

Jellysoldier

Jeg har aldri likt AOC, tynne og spinkle

Traktors bilde

Traktor

Jeg synes ikke det er noe rart at Apple ikke har "tenkt" på dette, det ville ødelagt helle design konseptet til cinema skjermene etter min mening.

emphezis

Virker som en kjempeidé... isåfall i noen få uker til, ettersom alle iOS får ny plugg nå. ;P

hendelsesløysa

Hvilket boss dette produktet er.

Her MÅ man opp med thunderbolt teknologi (TM).

Og snart må man vel se en konkurrent til Apples DYRE skjerm?

fysj ..

hjsimpson

synd Apple bytter ut dock-kontakten nå da...

Mars

enda mer finurlig som jeg ikke trenger.

imac lampeskjermmodell - noen?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai